ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: 'Φυγαδεύτηκαν 37.000.000 ευρώ από το οικογενειακό περιβάλλον του Προέδρου'

ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: 'Φυγαδεύτηκαν 37.000.000 ευρώ από το οικογενειακό περιβάλλον του Προέδρου'

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Άντρος Κυπριανού από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής την Πέμπτη 28/1.

Τα «βέλη» του γ.γ του ΑΚΕΛ έπληξαν για άλλη μια φορά την οικογένεια του Νίκου Αναστασιάδη και ισχυρίστηκε ότι την περίοδο του κουρέματος καταθέσεων η από το οικογενειακό περιβάλλον του Προέδρου της Δημοκρατίας φυγαδεύτηκαν 37.000.000 ευρώ.

Όπως είπε το ζήτημα δεν είναι να δούμε ποιοι έχουν παρατράβηγμα στην πιστωτική κάρτα 500 και 1000 ευρώ και ο κόσμος έχει κουραστεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE