ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: 'Φυγαδεύτηκαν 37.000.000 ευρώ από το οικογενειακό περιβάλλον του Προέδρου'

ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: 'Φυγαδεύτηκαν 37.000.000 ευρώ από το οικογενειακό περιβάλλον του Προέδρου'

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Άντρος Κυπριανού από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής την Πέμπτη 28/1.

Τα «βέλη» του γ.γ του ΑΚΕΛ έπληξαν για άλλη μια φορά την οικογένεια του Νίκου Αναστασιάδη και ισχυρίστηκε ότι την περίοδο του κουρέματος καταθέσεων η από το οικογενειακό περιβάλλον του Προέδρου της Δημοκρατίας φυγαδεύτηκαν 37.000.000 ευρώ.

Όπως είπε το ζήτημα δεν είναι να δούμε ποιοι έχουν παρατράβηγμα στην πιστωτική κάρτα 500 και 1000 ευρώ και ο κόσμος έχει κουραστεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE