ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: 'Φυγαδεύτηκαν 37.000.000 ευρώ από το οικογενειακό περιβάλλον του Προέδρου'

ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: 'Φυγαδεύτηκαν 37.000.000 ευρώ από το οικογενειακό περιβάλλον του Προέδρου'

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Άντρος Κυπριανού από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής την Πέμπτη 28/1.

Τα «βέλη» του γ.γ του ΑΚΕΛ έπληξαν για άλλη μια φορά την οικογένεια του Νίκου Αναστασιάδη και ισχυρίστηκε ότι την περίοδο του κουρέματος καταθέσεων η από το οικογενειακό περιβάλλον του Προέδρου της Δημοκρατίας φυγαδεύτηκαν 37.000.000 ευρώ.

Όπως είπε το ζήτημα δεν είναι να δούμε ποιοι έχουν παρατράβηγμα στην πιστωτική κάρτα 500 και 1000 ευρώ και ο κόσμος έχει κουραστεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE