Χρήστου στο [TS]: «Είμαστε σίγουροι ότι ο κ. Υπουργός θα λάβει σοβαρά τις εκκλήσεις μας»

Χρήστου στο [TS]: «Είμαστε σίγουροι ότι ο κ. Υπουργός θα λάβει σοβαρά τις εκκλήσεις μας»

Με δήλωση που έκανε στην ιστοσελίδα μας ThemaSports.com, ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΖ Ζακακίου, Χρήστος Χρήστου, εξέφρασε τη σιγουριά του, ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, θα λάβει σοβαρά τις εκκλήσεις τους για επανέναρξη των μικρών κατηγοριών, ενώ ευχαρίστησε την ΚΟΠ και τον Πρόεδρο του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Αναλυτικά:

«Ελπίζουμε ότι θα αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα μας και είμαστε σίγουροι ότι ο κύριος Υπουργός θα λάβει σοβαρά τις εκκλήσεις μας, γιατί ο αθλητισμός είναι φάρμακο κόντρα στα διάφορα προβλήματα που μας ταλανίζουν.

Η ομάδα μας θα προβεί σε ποιοτικές μεταγραφές, έτσι ώστε να καλυφθούν τα κενά στο ράστερ μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΚΟΠ για την οικονομική στήριξη της και τον πρόεδρο του ΚΟΑ κύριο Αντρέα Μιχαηλίδη, που είναι πάντα δίπλα στον αθλητισμό και κάνει το παν για όλους».

The post Χρήστου στο [TS]: «Είμαστε σίγουροι ότι ο κ. Υπουργός θα λάβει σοβαρά τις εκκλήσεις μας» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE