ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανεπιθύμητη ισοπαλία στο Αγρίνιο με πρωταγωνιστή τον… Μουνίθ

Ανεπιθύμητη ισοπαλία στο Αγρίνιο με πρωταγωνιστή τον… Μουνίθ

Παναιτωλικός και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Αγρίνιο, σε ένα ματς με ξεκάθαρο πρωταγωνιστή τον Χουάν Μουνίθ που σκόραρε και αποβλήθηκε!

Χάρη στα γκολ των Έλντερ Μπαρμπόσα και Χουάν Μουνίθ στο δεύτερο ημίχρονο, Παναιτωλικός και Ατρόμητος πήραν από ένα βαθμό στο Αγρίνιο (1-1), με τον Ισπανό επιθετικό των φιλοξενούμενων να… βάζει την υπογραφή του στο ματς, αφού 10 λεπτά μετά το γκολ του, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα πάνω στον Αρσούρα.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν συμφέρει κανέναν από τους δύο μονομάχους, αφού οι γηπεδούχοι έμειναν στην δωδέκατη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, ενώ οι Περιστεριώτες «έπεσαν» στην όγδοη θέση με 22 βαθμούς και είδαν το… τρένο της Ευρώπης να απομακρύνεται.

Στο μυαλό του κόουτς: Ο Τραϊανός Δέλλας παράταξε την ομάδα του (4-2-3-1) με τον Κρίστοφερ Κνετ κάτω από τα δοκάρια τους, Κωνσταντόπουλο και Τσότσαλιτς στο κέντρο της άμυνας και τους Τζανακάκη και Περέιρα, δεξί και αριστερό μπακ αντίστοιχα. Αρσούρα και Ταχάρ σε δυάδα αμυντικών χαφ, μπροστά τους ο Μάζουρεκ, δεξία ο Μπαρμπόσα και αριστερά ο Αριγίμπι. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ντίας.

Ο Νταμίρ Κάναντι ξεκίνησε το ματς στο Αγρίνιο (4-3-2-1) με τον Μανδά στην εστία, τους Κιβρακίδη και Τομάσεβιτς, δεξί και αριστερό μπακ και τους Γούτα και Στρούγγη στα στόπερ. Στα αμυντικά χαφ Χαρίσης, Σάλομον και Γκάλο, Αγκάγιεφ και Μουνίθ στα εξτρέμ, με τον σέντερ φορ τον Μάτιτς.

Το ματς

Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης, ο Ατρόμητος λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ, αφού μόλις στο 6’ η κεφαλιά του Μπόγιαν Μάτιτς πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Κρίστοφερ Κνετ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και με ένα μακρινό σουτ του Ροντρίγκο Γκάλο (16’), υπενθύμισαν στον Παναιτωλικό ότι θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός.

Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν 28 λεπτά στο ματς για να κάνουν την πρώτη τους πραγματική ευκαιρία. Μετά από κόρνερ, οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων δεν μπόρεσαν να διώξουν την μπάλα, όμως το γυριστό σουτ του Τσότσαλιτς κατέληξε στην αγκαλιά του Μανδά.

Οι Αγρινιώτες ζήτησαν πέναλτι (42’) όταν ο Γούτας μετά από απρόσεκτη προβολή πέτυχε τον Ντίας στο κεφάλι, όμως η παράβαση ήταν οριακά εκτός περιοχής.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, το δυνατό γύρισμα του Αγκάγιεφ, πέρασε από όλους όσους βρίσκονταν στην μικρή περιοχή και κατέληξε πλάγιο.

Με μαγικό σουτ εκτός περιοχής του Χουάν Μουνίθ στο 54’, ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο ματς. Ο Ισπανός επιθετικός πρωταγωνίστησε ξανά στο 65’, όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα μετά από σκληρό του μαρκάρισμα.

Ο Παναιτωλικός μετά από αυτή την εξέλιξη, αναγκάστηκε να ανεβάσει τις γραμμές του στο γήπεδο και δικαιώθηκε. Στο 78’ ο Αριγίμπι βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Γκαλβάο. Ο Καραντώνης αφού συμβουλεύτηκε το VAR, καταλόγισε πέναλτι, με τον Μπαρμπόσα να σημαδεύει σωστά «αλά Πανένκα» από την άσπρη βούλα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Πάντως στην τελευταία φάση του ματς, οι παίκτες του Ατρομήτου έφυγαν στην αντεπίθεση τρεις εναντίον ενός, με τον Γκαλβάο να μην μπορεί να σκοράρει από πλεονεκτική θέση και το 1-1 να παραμένει.

MVP: Ο Αϊμέν Αχάρ του Παναιτωλικού, ήταν αυτός που ξεχώρισε. Μετά το γκολ του Ατρομήτου, ο Παναιτωλικός πήρε… μέτρα στο γήπεδο, με τον μέσο των γηπεδούχων να μην χάνει μονομαχία, μετρώντας παράλληλα πολλά χιλιόμετρα.

Η σφυρίχτρα: Ο Δημήτρης Καρντώνης τα πήγε εξαιρετικά σε ένα γενικά σκληρό παιχνίδι. Μοίρασε τρεις κίτρινες κάρτες αλλά και την σωστή κόκκινη στον Μουνίθ, ενώ σχεδόν σε όλες του τις αποφάσεις ήταν αλάνθαστος.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Περέιρα, Κωνσταντόπουλος (70’ Μεντόζα), Τσότσαλιτς, Τζανακάκης, Αρσούρα, Αριγίμπι, Ταχάρ, Μπαρμπόσα, Μάζουρεκ, Ντίας.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Γούτας, Στρούγγης, Τομάσεβιτς, Κιβρακίδης, Γκάλο, Σάλομον, Χαρίσης, Μουνίθ, Αγκάγιεφ, Μάτιτς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτριος Καραντώνης
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων Πετρόπουλος, Τιμολέων Γεωργακόπουλος
ΤΕΤΑΡΤΟΣ: Αλέξανδρος Τσακαλίδης

Πηγή: sport-fm.gr

The post Ανεπιθύμητη ισοπαλία στο Αγρίνιο με πρωταγωνιστή τον… Μουνίθ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top