ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Copa Del Rey: Η Μπιλμπάο έβαλε τέλος στο… παραμύθι της Αλκογιάνο

Copa Del Rey: Η Μπιλμπάο έβαλε τέλος στο… παραμύθι της Αλκογιάνο

Ζορίστηκε, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά η Αθλέτικ Μπιλμπάο έγινε τελικά ο πρώτος «Δαυίδ» που κατάφερε να αποκλείσει τη «σταχτοπούτα» Αλκογιάνο από το Κόπα Ντελ Ρέι (1-2), κλείνοντας θέση στους «8». Αναλυτικά οι ομάδες που προκρίθηκαν.

Το story της Αλκογιάνο θα μνημονεύεται για χρόνια. Δεν συμβαίνει συχνά μια ομάδα 3ης κατηγορίας να φτάνει στους «16» με διαδοχικούς αποκλεισμούς ομάδων της La Liga και μία εξ αυτών μάλιστα, επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Αλκογιάνο εντυπωσίασε όλη την Ισπανία και την Ευρώπη μέσα από το φετινό Copa Del Rey, αλλά αποχαιρέτησε τη διοργάνωση, πέφτοντας ηρωικά απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Οι γηπεδούχοι της Segunda B κατάφεραν πάλι να σκοράρουν πρώτοι, με τον Καρμπονέλ στο 39’, όμως, οι Βάσκοι έστω και δύσκολα ολοκλήρωσαν την ανατροπή με Βιγιαλίμπρε (53’) και Ινιάκι Γουίλιαμς (78’) και προκρίθηκαν στα προημιτελικά.

Αναλυτικά οι ομάδες των προημιτελικών:

Μπαρτσελόνα
Σεβίλλη
Μπιλμπάο
Βιγιαρεάλ
Μπέτις
Λεβάντε
Γρανάδα
Αλμερία

Πηγή: gazzetta.gr

The post Copa Del Rey: Η Μπιλμπάο έβαλε τέλος στο… παραμύθι της Αλκογιάνο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top