ΚΥΠΡΟΣ: Εντοπίστηκε ο ασθενής που το 'έσκασε' από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας

ΚΥΠΡΟΣ: Εντοπίστηκε ο ασθενής που το 'έσκασε' από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας

Εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας 20χρονος, ο οποίος είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο, αφού απουσίαζε από το χώρο νοσηλείας του, στην Λευκωσία, από το περασμένο Σάββατο 23 Ιανουαρίου, 2021.

Φωτογραφία και στοιχεία του είχαν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Τον 20χρονο εντόπισαν το απόγευμα χθες Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Αμμοχώστου και στη συνέχεια αυτός οδηγήθηκε στη συνέχεια στο χώρο νοσηλείας του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Σαφείς αποστάσεις από ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 παίρνει ο Χάρης Γεωργιάδης, με επιστολή του προς την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, ημερομηνίας 27 Οκτωβρίου 2026. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι, εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιλεγεί ως υποψήφιος του κόμματος, δεν θα συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία για τη στήριξή του, ενώ αφήνει αιχμές για τις εσωκομματικές εξελίξεις, κάνοντας λόγο για συνθήκες πίεσης και «απροκάλυπτου πολιτικού εκβιασμού».

BEST OF TOTHEMAONLINE