Μια ΑΝΑΣΑ από τον Χριστόφ Σαϊκέ!

Μια ΑΝΑΣΑ από τον Χριστόφ Σαϊκέ!

Στο πρόσωπο του Xριστόφ Σαϊκέ φαίνεται πως βρήκε τον εκλεκτό του για το κέντρο της άμυνας της ΑΕΛ ο Ντούσαν Κέρκεζ.

Πρόκειται για Γάλλο 32χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στη Νορβηγία.

Αγωνίστηκε σε Λεβ Χαμ, Κρίστιανσουντ (δύο φορές), ΧαμΚαμ, Σόγκνταλ και Μπάνικ Οστράβα.

Τελευταία του συμμετοχή ήταν για την Κρίστιανσουντ στις 22 Δεκεμβρίου, ενώ συνολικά τη σεζόν που «έτρεχε» στη Νορβηγία, κατέγραψε 22 συμμετοχές πετυχαίνοντας δύο γκολ, ενώ έδωσε και μια ασίστ.

Η ΑΕΛ είναι σε προχωρημένες επαφές με τον 32χρονο και είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της συνεργασίας, έτσι ώστε να γίνει κάτοικος Λεμεσού.

The post Μια ΑΝΑΣΑ από τον Χριστόφ Σαϊκέ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.