Του έβαλε τις ΦΩΝΕΣ και μετά… «ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ»

Του έβαλε τις ΦΩΝΕΣ και μετά… «ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ»

Γύρω στο ημίωρο της αναμέτρησης Ερμής-ΑΕΛ ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Ντούσαν Κέρκεζ, έβαλε τις φωνές στον επιθετικό Ράιαν Μαέ.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η Cablenet, ο κόουτς ζήτησε από τον επιθετικό της ΑΕΛ να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι και να κυνηγήσει να βάλει γκολ.

Κάτι το οποίο έκανε στο 35ο λεπτό ο Μαέ.

Δείτε: 

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Τόρες… ΣΕΡΒΙΡΕ ο Μαέ ΕΚΤΕΛΕΣΕ και 0-1

The post Του έβαλε τις ΦΩΝΕΣ και μετά… «ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE