«Χαμός» στην Ερμού λίγο πριν το lockdown -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Χαμός» στην Ερμού λίγο πριν το lockdown -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού στην οδό Ερμού λίγο πριν την επιστροφή του click away και του click in shop, που θα ισχύσουν από αύριο

Εικόνες συνωστισμού επικράτησαν στην Ερμού, καθώς πολλοί Αθηναίοι έσπευσαν να κάνουν ψώνια, ενόψει και των μέτρων που ανακοινώνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Αψηφώντας πλήρως τις συστάσεις των επιστημόνων, αλλά και τα επιδημιολογικά στοιχεία που δείχνουν το αυξημένο ιικό φορτίο που επικρατεί στην Αττική και στο κέντρο της πόλης, δεν ήταν λίγοι οι καταναλωτές που πήγαν στον εμπορικότερο δρόμο της πρωτεύουσας, για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, κατακλύζοντας τον πεζόδρομο.

ΑΠΟ Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE