«Χαμός» στην Ερμού λίγο πριν το lockdown -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Χαμός» στην Ερμού λίγο πριν το lockdown -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού στην οδό Ερμού λίγο πριν την επιστροφή του click away και του click in shop, που θα ισχύσουν από αύριο

Εικόνες συνωστισμού επικράτησαν στην Ερμού, καθώς πολλοί Αθηναίοι έσπευσαν να κάνουν ψώνια, ενόψει και των μέτρων που ανακοινώνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Αψηφώντας πλήρως τις συστάσεις των επιστημόνων, αλλά και τα επιδημιολογικά στοιχεία που δείχνουν το αυξημένο ιικό φορτίο που επικρατεί στην Αττική και στο κέντρο της πόλης, δεν ήταν λίγοι οι καταναλωτές που πήγαν στον εμπορικότερο δρόμο της πρωτεύουσας, για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, κατακλύζοντας τον πεζόδρομο.

ΑΠΟ Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE