Survivor: Η παίκτρια που τραυματίζεται και φεύγει με φορείο -ΒΙΝΤΕΟ

Survivor: Η παίκτρια που τραυματίζεται και φεύγει με φορείο -ΒΙΝΤΕΟ

Πολύ δυνατό αναμένεται να είναι το επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor. Σύμφωνα με το τρέιλερ που έχει ανέβει στην επίσημη σελίδα του ριάλιτι επιβίωσης ένταση, νέα πρόσωπα και τραυματισμό, θα περιλαμβάνει το νέο επεισόδιο.

Εκεί, όπως γίνεται κάθε Κυριακή θα υπάρχει αγώνισμα επάθλου, για το οποίο οι δύο ομάδες θα δώσουν τα πάντα για να το κατακτήσουν.

Η Σοφία φεύγει με φορείο από την παραλία του Άγιου Δομίνικου και η αγωνία φαίνεται στα πρόσωπα των συμπαικτών της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.