ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η έκπληξη του πρώην αρχηγού Αστυνομίας για τη λίστα Γιωρκάτζη - «Εκφράζω την αγανάκτησή μου»

Η έκπληξη του πρώην αρχηγού Αστυνομίας για τη λίστα Γιωρκάτζη - «Εκφράζω την αγανάκτησή μου»

O πρώην Αρχηγός της Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου εκφράζει έκπληξη αλλά και αγανάκτηση για τη συμπερίληψή του στη «λίστα Γιωρκάτζη» με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων και επιφυλάσσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά του.

 
«Είναι με έκπληξη που μετά την δημοσίευση της λεγόμενης λίστας Γιωρκάτζη, πληροφορήθηκα το απόγευμα χθες, ότι το πρόσωπο μου, ως πρώην ΠΕΠ, αναφέρεται στον κατάλογο προσώπων με μη εξυπηρετούμενα δάνεια» και αναφέρει ο κ. Χρυσοστόμου σε δήλωσή του και προσθέτει ότι «δηλώνω υπεύθυνα ότι ουδέποτε είχα ή και έχω οποιονδήποτε μη εξυπηρετούμενο δάνειο είτε ως δανειζόμενος είτε ως εγγυητής».

Εξηγεί ότι το δάνειο με υπόλοιπο 12.647 ευρώ, που αποδίδεται, είτε λανθασμένα είτε εσκεμμένα στο πρόσωπο του, όπως αναφέρει, είναι της συζύγου μου, είναι εξυπηρετούμενο, έχει εξασφάλιση με υποθήκη οικόπεδο δικής της ιδιοκτησίας ενώ το σημερινό του υπόλοιπο ήμερα είναι 1.622 ευρώ.
 
Αναφέρει πως «άλλο δάνειο με  υπόλοιπο €47.940 ευρώ, της συζύγου μου, που δημοσιεύεται γιατί είναι σύζυγος πρώην ΠΕΠ, είναι πλήρως εξυπηρετούμενο, με πλήρη εξασφάλιση – υποθήκη ακίνητης ιδιοκτησίας της».
 
«Με την παρούσα δήλωση, εκφράζω την απογοήτευση και αγανάκτηση μου για την λανθασμένη ή/και εσκεμμένη συμπερίληψη του προσώπου μου ως οφειλέτη μη εξυπηρετούμενου δανείου και επιφυλάσσω όλα τα νόμιμα δικαιώματα μου», καταλήγει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top