Έκλεβε αβοκάντο και τα πουλούσε μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης

Έκλεβε αβοκάντο και τα πουλούσε μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης

Στη σύλληψη αλλοδαπού ο οποίος έκλεβε αβοκάντο και στη συνέχεια τα διέθετε προς πώληση μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, προχώρησε η Αστυνομία στα Χανιά.

Ο συλληφθείς όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΕΛΑΣ αφαιρούσε, σε διάφορα χρονικά διαστήματα, από αγροτεμάχιο σε περιοχή του Δήμου Χανίων ποσότητες αβοκάντο και στη συνέχεια τις διέθετε προς πώληση μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης (facebook).

Η δράση του ολοκληρώθηκε χθες, όταν μετά από προκαθορισμένο ραντεβού μαζί του αστυνομικοί που εμφανίστηκαν ως πελάτες τον συνέλαβαν.

Η προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE