Έκλεβε αβοκάντο και τα πουλούσε μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης

Έκλεβε αβοκάντο και τα πουλούσε μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης

Στη σύλληψη αλλοδαπού ο οποίος έκλεβε αβοκάντο και στη συνέχεια τα διέθετε προς πώληση μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, προχώρησε η Αστυνομία στα Χανιά.

Ο συλληφθείς όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΕΛΑΣ αφαιρούσε, σε διάφορα χρονικά διαστήματα, από αγροτεμάχιο σε περιοχή του Δήμου Χανίων ποσότητες αβοκάντο και στη συνέχεια τις διέθετε προς πώληση μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης (facebook).

Η δράση του ολοκληρώθηκε χθες, όταν μετά από προκαθορισμένο ραντεβού μαζί του αστυνομικοί που εμφανίστηκαν ως πελάτες τον συνέλαβαν.

Η προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE