KYΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Κρατείται Έλληνας υπήκοος - Εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην Αμμόχωστο

KYΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Κρατείται Έλληνας υπήκοος - Εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην Αμμόχωστο

Για διαμονή χωρίς άδεια καθώς η «τουριστική άδεια» είχε λήξει, κατηγορήθηκε και κρατείται Έλληνας υπήκοος στα κατεχόμενα, ο οποίος εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και οδηγήθηκε στο «επαρχιακό δικαστήριο» εκεί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί, πρόκειται για Έλληνα υπήκοο, ο οποίος πέρασε στα κατεχόμενα στις 2 Οκτωβρίου και η «τουριστική βίζα 30 ημερών» - που έχει όποιος περάσει στα κατεχόμενα - έληξε την 1η Νοεμβρίου 2020, αλλά δεν εξήλθε από το ψευδοκράτος.

Στις 28 Ιανουαρίου, μετά από πληροφορία, η «αστυνομία» τον εντόπισε σε ένα διαμέρισμα στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. Δεν βρέθηκε οτιδήποτε ύποπτο στην κατοχή του. Οδηγήθηκε στο «επαρχιακό δικαστήριο» Αμμοχώστου με την κατηγορία της παραμονής στο ψευδοκράτος χωρίς σχετική άδεια και μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση, σε 15 ημέρες, αποφασίσθηκε η προφυλάκισή του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE