ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρχισαν να το ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ κι οι “μουρμούρηδες”! Θα ήταν “ΜΑΧΑΙΡΙΑ” αν ο Εφραίμ ευστοχούσε…

Άρχισαν να το ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ κι οι “μουρμούρηδες”! Θα ήταν “ΜΑΧΑΙΡΙΑ” αν ο Εφραίμ ευστοχούσε…

Για την «αυτοκρατορική» εμφάνιση του Μπίσεσβαρ, τα έγραψε πρωί ο συνάδελφος Θράσος Δημητρίου (ΕΔΩ). Ο Ολλανδός άσος, «έφτιαξε» τους Απολλωνίστες που έβλεπαν από την τηλεόραση την αναμέτρηση, πολλοί απ’ αυτούς έγραψαν στα Social Media, πως «αυτή είναι μετεγγραφή τίτλου».

Θετικότατο ήταν το ντεμπούτο του Γιώργου Μαλεκκίδη, ο οποίος δικαίωσε από την πρώτη μέρα, όλους αυτούς που υποστήριζαν από το καλοκαίρι, ότι το παλικάρι μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας του Απόλλωνα.

Το σημαντικότερο «κέρδος» της χθεσινής δραματικής νίκης πάνω στον ΑΠΟΕΛ, κατά την άποψη μας, ήταν άλλο…

Ακόμα κι οι πιο… μουρμούρηδες οπαδοί, που εμφανίζονται μετά από αρνητικά αποτελέσματα και τα βλέπουν (σχεδόν όλα) μαύρα, εκτιμούμε ότι νιώθουν ότι έχει τα εχέγγυα η ομάδα τους, να μείνει στο ρετιρέ μέχρι το τέλος του μαραθωνίου.

Το λέμε αυτό, γιατί ειδικά μετά την ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας με τη Νέα Σαλαμίνα, δεν ήταν μόνο αυτή η «κατηγορία» οπαδών, αλλά και αρκετοί άλλοι που δεν την πίστευαν την ομάδα.

Θα ήταν «μαχαιριά» πάντως, για όλους στον Απόλλωνα, αν γινόταν γκολ η φάση του Εφραίμ στο φινάλε. Θα τους πείραζε ακόμα περισσότερο η ισοπαλία κι απ αυτήν που έφεραν πριν τρεις μήνες στη Λευκωσία, σε μια εποχή που ο ΑΠΟΕΛ είχε το κακό του χάλι…

Βεβαίως κι εχτές, μόνο κατά το τελευταίο δεκάλεπτο, η ομάδα της Λευκωσίας, είχε σχετικά καλή απόδοση, κάτι που επεσήμανε κι ο «Πούρσα» στη συνέντευξη τύπου.

Για το κομμάτι διαιτησία, δεν θα γράψουμε κάτι άλλο, πέραν από την πρωινή μας ανάρτηση (ΕΔΩ).

The post Άρχισαν να το ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ κι οι “μουρμούρηδες”! Θα ήταν “ΜΑΧΑΙΡΙΑ” αν ο Εφραίμ ευστοχούσε… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top