ΒΙΝΤΕΟ: Το ΞΕΣΠΑΣΜΑ του Σωφρόνη στο τρίτο γκολ λέει ΠΟΛΛΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Το ΞΕΣΠΑΣΜΑ του Σωφρόνη στο τρίτο γκολ λέει ΠΟΛΛΑ

Η ΑΕΚ έψαχνε εδώ και αρκετές αγωνιστικές μία μεγάλη νίκη και την πέτυχε στην Πάφο, συντρίβοντας με 1-4 την ομώνυμη ομάδα στο “Στέλιος Κυριακίδης”.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα της Λάρνακας θα πάει με άλλο αέρα και δυναμική στα δύο συνεχόμενα ντέρμπι κόντρα σε Ανόρθωση (εντός) και Απόλλωνα (εκτός), όπου θα επιδιώξει να πάρει τουλάχιστον τέσσερις πόντους, για να παραμείνει κοντά στις θέσεις που εξασφαλίζουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το πόσο πολύ ήθελε τη νίκη σήμερα η ΑΕΚ, φάνηκε όχι μόνο από τις αντιδράσεις (στα γκολ) των παικτών και των ανθρώπων που ήταν στον πάγκο των “κιτρινοπράσινων”, αλλά κυρίως από τον έξαλλο πανηγυρισμό του Σωφρόνη Αυγουστή στο τρίτο γκολ που πέτυχε ο Ναράνχο στο 86΄, ο οποίος διαμόρφωσε το 1-3 και “κλείδωσε” το τρίποντο.

Ένα ξέσπασμα του Κύπριου τεχνικού, που δείχνει και την πίεση που έχει ο ίδιος στην ομάδα της Λάρνακας, αλλά και το πόσο πολύ θέλει να πετύχει, δικαιώνοντας τον Άντρο Καραπατάκη που τον εμπιστεύτηκε με… “κλειστά μάτια”.

Και επειδή μία εικόνα χίλιες λέξεις, δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε ότι δεν υπερβάλλουμε!

Ι.Ι.

The post ΒΙΝΤΕΟ: Το ΞΕΣΠΑΣΜΑ του Σωφρόνη στο τρίτο γκολ λέει ΠΟΛΛΑ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE