Χαραλάμπους: «Δυστυχώς αδικαιολόγητα δεχθήκαμε μια κόκκινη κάρτα και μας στοίχησε»

Χαραλάμπους: «Δυστυχώς αδικαιολόγητα δεχθήκαμε μια κόκκινη κάρτα και μας στοίχησε»

Όλα όσα είπε ο προπονητής του Εθνικού Άχνας, Ηλίας Χαραλάμπους, στη συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος του αγώνα ενάντια στη Νέα Σαλαμίνα για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα όπως η Νέα Σαλαμίνα. Στόχος ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Γενικά στο παιχνίδι δεν κινδυνέψαμε σε καμιά περίπτωση. Στο πρώτο ημίχρονο είχαν την κατοχή αλλά δεν κατάφεραν να μπουν στην περιοχή μας και να δημιουργήσουν ευκαιρία. Ανεβήκαμε στο β’ μέρος. Βρήκαμε χώρους και καταφέραμε να σκοράρουμε. Δυστυχώς αδικαιολόγητα δεχθήκαμε μια κόκκινη κάρτα και μας στοίχησε στη μοναδική ευκαιρία της Νέας Σαλαμίνας που ήρθε το γκολ. Τίποτα δεν τελείωσε, έχει ακόμα δρόμο, υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι πήραμε τον ένα βαθμό και συνεχίζουμε στη δύσκολη προσπάθεια. Είναι δύσκολη η συνέχεια αλλά με αυτό τον ζήλο που δείχνουν οι παίκτες στην προπόνηση νομίζω ότι θα αρχίσουμε από το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ να παίρνουμε το τρίποντο. Πάνω στην ένταση του παιχνιδιού είναι λογικό να γίνονται λάθη από τους παίκτες, όμως, αυτά τα λάθη τα πληρώνεις και σήμερα μας στοίχισε».

The post Χαραλάμπους: «Δυστυχώς αδικαιολόγητα δεχθήκαμε μια κόκκινη κάρτα και μας στοίχησε» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Η Λευκωσία βλέπει επανέναρξη ουσιαστικού διαλόγου στην άτυπη διάσκεψη της Νέας Υόρκης τον Ιούλιο. Αυτό δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος την Τετάρτη, λέγοντας ότι τόσο η σύνθεση της άτυπης διάσκεψης, αλλά και η δουλειά που έχει προηγηθεί από τον περασμένο Μάρτιο, δίνουν τη δυνατότητα για να προχωρήσει η συζήτηση και επί της ουσίας του κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE