ΓΙΟΛΙΤΗ - ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ: Τα νεότερα που αφορούν την επέμβαση της υπουργού -ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΓΙΟΛΙΤΗ - ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ: Τα νεότερα που αφορούν την επέμβαση της υπουργού -ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Όπως ανέφερε και προηγούμενη ενημέρωση η υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Έμιλυ Γιολίτη θα απέχει από τα καθήκοντα της για περίπου ένα δεκαήμερο αφού έλαβε άδεια ασθενείας για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες πρόκειται για επέμβαση γυναικολογικής φύσεως -με λαπαροσκοπική μέθοδο- η οποία πραγματοποιήθηκε χθες (Κυριακή 31/1). Η υπουργός είναι καλά στην υγεία της ενώ αναμένεται να πάρει εξιτήριο αργά το απόγευμα ή το αργότερο αύριο. 

Σύμφωνα και με τις οδηγίες των γιατρών θα πρέπει να παραμείνει στο σπίτι για τουλάχιστον μία εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE