ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υποψήφιος Βουλευτής με την ΕΔΕΚ στη Λεμεσό ο Γεώργιος Φωτίου – Στόχος του ένα καλύτερο αύριο

Υποψήφιος Βουλευτής με την ΕΔΕΚ στη Λεμεσό ο Γεώργιος Φωτίου – Στόχος του ένα καλύτερο αύριο

Γεώργιος Φωτίου – Υποψήφιος βουλευτικών εκλογών στη Λεμεσό – Ποιος είναι και τι τον οδήγησε να πάρει την απόφαση να κατέλθει ως υποψήφιος βουλευτής

Με το πολιτικό κόμμα της ΕΔΕΚ, ο Γεώργιος Φωτίου κατεβαίνει ως υποψήφιος στις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές για την επαρχία Λεμεσού.

Πρόκειται για έναν νέο με όραμα ο οποίος θέλει να προσφέρει στον τόπο μας, με βάση τις δικές του γνώσεις ένα καλύτερο αύριο.

Η απόφασή του να κατέλθει ως υποψήφιος Βουλευτής Λεμεσού επήλθε, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, μετά από ώριμη σκέψη και έντονο προβληματισμό με τα όσα διαδραματίζονται στην πολιτική σκηνή του τόπου μας τον τελευταίο καιρό.

Όπως έχει αναφέρει η περίοδος που διανύουμε είναι σίγουρα πολύ δύσκολη, και οι προκλήσεις και μεταβολές πολλές και ιδιαίτερες, σε σημαντικούς τομείς όπως η Υγεία, το Κυπριακό και η Οικονομία.

«Στις βουλευτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου δεν πρέπει κανείς να επιλέξει την αποχή, ο κάθε ψηφοφόρος πρέπει να έχει φωνή και να δώσει φωνή στα σωστά άτομα αυτή την φορά, πέρα από κομματικές σκοπιμότητες, διαφορές και διακρίσεις. Ο κάθε πολίτης πρέπει να έχει άποψη και αυτό πρέπει να φανεί στην κάλπη με ένα ηχηρό μήνυμα και με μια ηχηρή παρουσία που θα σταματήσει την ατιμωρησία και την διαφθορά που έχει κλονίσει το σύστημα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ως νέος με όραμα, επαγγελματισμό, σωστές βάσεις και γνώσεις θα ήθελε να έχει την δυνατότητα να μας αντιπροσωπεύσει και να προσφέρει με πράξεις και έργα για το καλό του τόπου μας.

Ποιος είναι ο Γεώργιος Φωτίου…

Ο Γεώργιος Φωτίου γεννήθηκε στα Κάτω Πολεμίδια, κατάγεται από την επαρχία Αμμοχώστου και είναι 36 χρονών. Ο πατέρας του είναι ο Δημήτρης Φωτίου που κατάγεται από την Καλοψίδα, Επαρχία Αμμοχώστου και η μητέρα του η Αντωνία Ηροδότου που κατάγεται από την Αμμόχωστο. Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια και είναι νυμφευμένος με την Ζωή Χρυσάνθου Φωτίου που κατάγεται από την Γύψου, επαρχία Αμμοχώστου και έχουν δύο παιδιά, τον Δημήτρη και το Χρίστο που φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο του “ΚΡΥΦΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ”. Ο Γεώργιος αποφοίτησε από το Λύκειο Πολεμιδιών το 2002 στο οποίο διετέλεσε ενεργό μέλος στα κοινά και στα κεντρικά μαθητικά συμβούλια. Αφού υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία μετέπειτα αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στον κλάδο Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής. Είναι μέλος σε διάφορους επαγγελματικούς συνδέσμους εκ των οποίον και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) και κάτοχος του αντίστοιχου επαγγελματικού τίτλου πιστοποίησης Certified Accountant (ACCA). Είναι Εγκεκριμένος Λογιστής και Εγγεγραμμένος Ελεγκτής και Πάροχος Διοικητικών Υπηρεσιών κάτω από τον Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ). Εργάστηκε στον Ελεγκτικό Οίκο PricewaterhouseCoopers Ltd από το 2007 μέχρι το 2014. Από το 2014 μέχρι και σήμερα εργάζεται σε Όμιλο ναυτιλιακών εταιριών Κυπριακών συμφερόντων, την Olympia Ocean Carriers Ltd, κατέχοντας την θέση του Οικονομικού Διευθυντή - CFO. Είναι Χρηματοοικονομικός και Διευθύνων Σύμβουλος σε διάφορες Κυπριακές Εταιρείες και κατέχει την θέση του ταμία στο Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Πολιτιστικού Ομίλου Πολεμιδιών (Α.Π.Ο.Π).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top