Θρήνος στον Έβρο: Πνίγηκε πυροσβέστης στην Αλεξανδρούπολη

 Θρήνος στον Έβρο: Πνίγηκε πυροσβέστης στην Αλεξανδρούπολη

Θρήνος επικρατεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης καθώς ένας πυροσβέστης εντοπίστηκε νεκρός στον Απαλό του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα 46χρονος έχασε την ζωή του εν ώρα υπηρεσίας πριν από λίγη ώρα.

Ο πυροσβέστης, ήταν οδηγός σε πυροσβεστικό όχημα, το οποίο εγκλωβίστηκε στα νερά της βροχής και στην προσπάθειά του να βγει από το όχημα, στο οποίο επέβαιναν άλλοι δύο συνάδελφοί του, παρασύρθηκε και βρέθηκε νεκρός αρκετά μέτρα παραπέρα, κοντά στα ρέματα του αεροδρομίου.

Όλο το σώμα της πυροσβεστκής είναι σοκαρισμένο και όλα αυτά ενώ η βροχή συνεχίζεται και είναι έντονη σε όλη την περιοχή του Έβρου.
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.