ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βραχίμης: «Αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτεί…» – Τι λείπει στην ομάδα, VAR και 110χρονα

Βραχίμης: «Αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτεί…» – Τι λείπει στην ομάδα, VAR και 110χρονα

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Φοίβος Βραχίμης, μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα: «Νομίζω άρχισε να διαφαίνεται ποιοι θα είναι οι διεκδικητές δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Η Ανόρθωση ξεκίνησε καλά έχασε μετά κάποιο έδαφος τώρα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί γιατί τυχόν άλλες απώλειες θα κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα. Βλέπεις ότι και οι πιο πάνω ομάδες έχουν απώλειες και ισοπαλίες και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτεί η Ανόρθωση για να έχει περισσότερες πιθανότητες γιατί το άσχημο για εμένα είναι ότι δεν έχει κερδίσει ντέρμπι, με νίκες στα ντέρμπι θα ήταν σε καλύτερη βαθμολογική θέση».

Για την συνέχεια που πρέπει να έχει η ομάδα της Αμμοχώστου: «Η Ανόρθωση φοβάται μόνο τον κακό της εαυτό, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα όπως και το σημερινό. Πρέπει να είναι πιο σοβαρή γιατί και η τελευταία ομάδα μπορεί να σου κάνει ζημιά. Ήταν εντυπωσιακό το ξεκίνημα της Καρμιώτισσας και διαθέτει καλή ομάδα, στη συνέχεια έχασε παιχνίδια και είναι σε άσχημη βαθμολογική θέση και σημαίνει ότι θα παλέψει. Οι ομάδες που βρίσκονται στα χαμηλά άρχισαν και παίρνουν βαθμούς πλέον και είναι της ίδια δυναμικότητας. Γενικά με την απόδοση της Ανόρθωση νομίζω αυτό μας αξίζει μέχρι τώρα, ότι έχουμε. Πρέπει να βελτιώσει και την απόδοση της».

Τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξει για να βελτιωθεί η ομάδα: «Πιστεύω πέρσι ήμασταν καλύτεροι, φέτος δεχόμαστε πιο εύκολα τέρματα αν εξαιρέσεις τα πρόσφατα παιχνίδια και λείπει ένας ηγέτης στην ομάδα. Έχουμε το υλικό στην ομάδα και μπορούμε να βελτιωθούμε με τους υφιστάμενους παίκτες».

Για το VAR: «Υπάρχουν δυο μέτρα και δύο σταθμά. Παίρνονται αποφάσεις σε κάποιες περιπτώσεις και σε άλλες πιο κραυγαλέες κατά περίεργο τρόπο, δεν παίρνονται οι σωστές αποφάσεις. Εγώ πως το βλέπω, γενικά υπάρχουν πολλά κακά που ταλαιπωρούν το κυπριακό ποδόσφαιρο. Τα προηγούμενα χρονιά φτάσαμε στα όρια τα τελευταία δύο τα έχουμε ξεπεράσει. Πιστεύω γίνεται με σκοπιμότητα πρέπει να γίνει κάθαρση στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να γίνει ανεξάρτητη επιτροπή να εξετάζει αυτά τα θέματα από ανθρώπους που ξέρουν ποδόσφαιρο και να παίρνουν τις αποφάσεις χωρίς να τους επηρεάζει κανένας. Στο VAR πρέπει να μπουν ανεξάρτητοι άνθρωποι και να παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις ειδικά σε φάσεις ξεκάθαρες. Είναι γενικό το φαινόμενο, όλος ο κόσμος τα βλέπει. Οι διαιτητές κάνουν τρομερά λάθη, έχουν αρκετό χρόνο να αποφασίσουν και αποφασίζουν λάθος αυτό βάζει υποψίες».

Για τα 110 χρόνια ζωής της Ανόρθωσης και μια έντονη ανάμνηση που έχει ποδοσφαιρικά μιλώντας: «Η πρώτη μέρα που μπήκα στα αποδυτήρια για να κάνω προπόνηση με την πρώτη ομάδα ήταν έκπληξη γιατί όταν πήγα ήταν για την δεύτερη ομάδα, ήμουν 18 χρονών. Τα αποδυτήρια ήταν δίπλα δίπλα, πήραμε Βεντούρη και Σιδέρη τότε, εγώ ήμουν ντροπαλός πήγα από πίσω για να μπω με είδε ο Πελεκάνος και με έπιασε και μου λέει εσύ σήμερα θα μπεις εδώ στην άλλη πόρτα. Μπήκα με όλα αυτά τα ονόματα και κάναμε μετά προπόνηση».

The post Βραχίμης: «Αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτεί…» – Τι λείπει στην ομάδα, VAR και 110χρονα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top