ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραβίασε τα σήματα τροχαίας την ώρα της καταδίωξης – 26χρονος με εντάλματα σύλληψης ο δράστης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραβίασε τα σήματα τροχαίας την ώρα της καταδίωξης – 26χρονος με εντάλματα σύλληψης ο δράστης

Καταδίωξη στο κέντρο της Λεμεσού και συγκεκριμένα στην οδό Αγίας Φυλάξεως σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, έπεσε στην αντίληψη των Αρχών αυτοκίνητο το οποίο ήταν δηλωμένο ως κλοπιμαίο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έγινε σήμα στον οδηγό να σταματήσει άλλα ανέπτυξε ταχύτητα και παραβιάζοντας σήματα Τροχαίας και οδηγώντας επικίνδυνα προσπάθησε να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία προκλήθηκε το τροχαίο δυστύχημα και το όχημα ανακόπηκε στην διασταύρωση Αγιάς Φυλάξεως με Σπύρου Κυπριανού.

Όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός του οχήματος είναι 26χρόνος αλλοδαπός εναντίον του οποίου εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για άλλες κλοπές που διαπράχθηκαν πρόσφατα στην Επαρχία Λεμεσού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE