ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραβίασε τα σήματα τροχαίας την ώρα της καταδίωξης – 26χρονος με εντάλματα σύλληψης ο δράστης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραβίασε τα σήματα τροχαίας την ώρα της καταδίωξης – 26χρονος με εντάλματα σύλληψης ο δράστης

Καταδίωξη στο κέντρο της Λεμεσού και συγκεκριμένα στην οδό Αγίας Φυλάξεως σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, έπεσε στην αντίληψη των Αρχών αυτοκίνητο το οποίο ήταν δηλωμένο ως κλοπιμαίο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έγινε σήμα στον οδηγό να σταματήσει άλλα ανέπτυξε ταχύτητα και παραβιάζοντας σήματα Τροχαίας και οδηγώντας επικίνδυνα προσπάθησε να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία προκλήθηκε το τροχαίο δυστύχημα και το όχημα ανακόπηκε στην διασταύρωση Αγιάς Φυλάξεως με Σπύρου Κυπριανού.

Όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός του οχήματος είναι 26χρόνος αλλοδαπός εναντίον του οποίου εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για άλλες κλοπές που διαπράχθηκαν πρόσφατα στην Επαρχία Λεμεσού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE