ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραβίασε τα σήματα τροχαίας την ώρα της καταδίωξης – 26χρονος με εντάλματα σύλληψης ο δράστης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραβίασε τα σήματα τροχαίας την ώρα της καταδίωξης – 26χρονος με εντάλματα σύλληψης ο δράστης

Καταδίωξη στο κέντρο της Λεμεσού και συγκεκριμένα στην οδό Αγίας Φυλάξεως σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, έπεσε στην αντίληψη των Αρχών αυτοκίνητο το οποίο ήταν δηλωμένο ως κλοπιμαίο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έγινε σήμα στον οδηγό να σταματήσει άλλα ανέπτυξε ταχύτητα και παραβιάζοντας σήματα Τροχαίας και οδηγώντας επικίνδυνα προσπάθησε να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία προκλήθηκε το τροχαίο δυστύχημα και το όχημα ανακόπηκε στην διασταύρωση Αγιάς Φυλάξεως με Σπύρου Κυπριανού.

Όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός του οχήματος είναι 26χρόνος αλλοδαπός εναντίον του οποίου εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για άλλες κλοπές που διαπράχθηκαν πρόσφατα στην Επαρχία Λεμεσού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE