ΛΕΜΕΣΟΣ - ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ: Κρατήθηκε για νοσηλεία ο 26χρονος - Η κατάσταση της υγείας του

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ: Κρατήθηκε για νοσηλεία ο 26χρονος - Η κατάσταση της υγείας του

Κρατήθηκε για νοσηλεία ο 26χρονος ο οποίος τραυματίστηκε μετά από τροχαίο που σημειώθηκε την ώρα της καταδίωξης στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline ο 26χρονος υπέστη κάταγμα και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρωί της Δευτέρας, στην οδό Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό έπεσε στην αντίληψη των Αρχών αυτοκίνητο το οποίο ήταν δηλωμένο ως κλοπιμαίο.

Την ίδια ώρα έγινε σήμα στον οδηγό να σταματήσει άλλα ανέπτυξε ταχύτητα και παραβιάζοντας σήματα Τροχαίας και οδηγώντας επικίνδυνα προσπάθησε να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία προκλήθηκε το τροχαίο δυστύχημα και το όχημα ανακόπηκε στην διασταύρωση Αγιάς Φυλάξεως με Σπύρου Κυπριανού.

Όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός του οχήματος είναι 26χρόνος αλλοδαπός εναντίον του οποίου εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για άλλες κλοπές που διαπράχθηκαν πρόσφατα στην Επαρχία Λεμεσού. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία: Πέθανε 4χρονο κοριτσάκι που νόσησε με Γρίπη Α - Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Μακάριου Νοσοκομείου

Τραγωδία: Πέθανε 4χρονο κοριτσάκι που νόσησε με Γρίπη Α - Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Μακάριου Νοσοκομείου

Τραγωδία με τετράχρονο κοριτσάκι που νοσηλευόταν με γρίπη Α στο Μακάρειο Νοσοκομείο και απεβίωσε σήμερα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE