Αέρας ανανέωσης στα ψηφοδέλτια του ΔΗΣΥ - Το 64% είναι υποψήφιοι για πρώτη φορά

Αέρας ανανέωσης στα ψηφοδέλτια του ΔΗΣΥ - Το 64% είναι υποψήφιοι για πρώτη φορά

Ολοκληρώθηκε ηλεκτρονικά τη Δευτέρα(1/2),  η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα ψηφοδέλτια του ΔΗΣΥ.

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή ο Αβέρωφ Νεοφύτου ανακοινωσε τους αριστείνδην υποψήφιους του κόμματος και σήμερα ήταν η σειρά των μελών του ΔΗΣΥ να δηλώσουν υποψηφιότητα.

Ο αναπληρωτής Πρόεδρος, Χάρης Γεωργιάδης, δήλωσε ότι θα ακολουθήσει η επικύρωση των ψηφοδελτίων από το Πολιτικό Γραφείο, ενώ στην επαρχία Λάρνακας στην οποία οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι από τις θέσεις, θ’ ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό.

"Ο Δημοκρατικός Συναγερμός έχει δοκιμαστεί στα δύσκολα. Και στα δύσκολα μετράνε οι πράξεις. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι κόμμα ανοικτό. Δίνει ευκαιρίες έκφρασης σε ανθρώπους που εμπλουτίζουν με τη σκέψη και τη δράση τους την πολιτική διαδικασία. Η απάντηση της δημοκρατίας στην απαξίωση, είναι η συμμετοχή", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρατηρώντας τα στατιστικά του ψηφοδελτίου του ΔΗΣΥ, διαπιστώνουμε ότι συμπεριλαμβάνει 14 γυναίκες (25%), ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων είναι τα 46 έτη, ενώ το 64% είναι υποψήφιοι για πρώτη φορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE