Στις 10 το πρωί η κατάθεση του Προέδρου στην Ερευνητική Επιτροπή για πολιτογραφήσεις

Στις 10 το πρωί η κατάθεση του Προέδρου στην Ερευνητική Επιτροπή για πολιτογραφήσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης καταθέτει σήμερα ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για τις κατ` εξαίρεση πολιτογραφήσεις αλλοδαπών επενδυτών και επιχειρηματιών.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», όπου συνέρχεται η Επιτροπή, και θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί.


Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε δηλώσει την περασμένη βδομάδα πως δίδει την ευκαιρία να του υποβληθούν ερωτήσεις από την ανεξάρτητη Ερευνητική Επιτροπή, έτσι ώστε να υπάρξει μια ολοκληρωμένη, μέσα από τις ερωτήσεις που θα υποβληθούν, παράθεση των πραγματικών γεγονότων.
 
Την περασμένη εβδομάδα κατέθεσε ενώπιον της Επιτροπής ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’.

Στην επιτροπή κατέθεσαν μέχρι τώρα ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης και ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής. Επίσης οι πρώην Υπουργοί Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, Μιχάλης Σαρρής και Χαρίλαος Σταυράκης, όπως και οι πρώην Υπουργοί Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος και Ελένη Μαύρου.

Κατέθεσαν επίσης άλλοι τεχνοκράτες και αξιωματούχοι που εμπλέκονται ή έχουν γνώση των σχετικών ζητημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE