Σφραγισμένα χείλη από τον ΠτΔ αποχωρώντας - «Δεν θα ξαναπώ τίποτε μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα»

Σφραγισμένα χείλη από τον ΠτΔ αποχωρώντας - «Δεν θα ξαναπώ τίποτε μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα»

Ενώπιον της ερευνητικής επιτροπής που εξετάζει το πρόγραμμα για τις κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις καταθέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 10 το πρωί, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία».

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε δηλώσει την περασμένη βδομάδα πως δίδει την ευκαιρία να του υποβληθούν ερωτήσεις από την ανεξάρτητη Ερευνητική Επιτροπή, έτσι ώστε να υπάρξει μια ολοκληρωμένη, μέσα από τις ερωτήσεις που θα υποβληθούν, παράθεση των πραγματικών γεγονότων.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα κατέθεσε ενώπιον της Επιτροπής ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος.

Στην επιτροπή κατέθεσαν μέχρι τώρα ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης και ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής. Επίσης οι πρώην Υπουργοί Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, Μιχάλης Σαρρής και Χαρίλαος Σταυράκης, όπως και οι πρώην Υπουργοί Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος και Ελένη Μαύρου.

Κατέθεσαν επίσης άλλοι τεχνοκράτες και αξιωματούχοι που εμπλέκονται ή έχουν γνώση των σχετικών ζητημάτων.

Το ThemaOnline βρίσκεται στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» και θα σας μεταφέρει ζωντανά την κατάθεση του Προέδρου στην Ερευνητική Επιτροπή.

Δείτε ζωντανά τη διαδικασία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE