Σφραγισμένα χείλη από τον ΠτΔ αποχωρώντας - «Δεν θα ξαναπώ τίποτε μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα»

Σφραγισμένα χείλη από τον ΠτΔ αποχωρώντας - «Δεν θα ξαναπώ τίποτε μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα»

Ενώπιον της ερευνητικής επιτροπής που εξετάζει το πρόγραμμα για τις κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις καταθέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 10 το πρωί, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία».

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε δηλώσει την περασμένη βδομάδα πως δίδει την ευκαιρία να του υποβληθούν ερωτήσεις από την ανεξάρτητη Ερευνητική Επιτροπή, έτσι ώστε να υπάρξει μια ολοκληρωμένη, μέσα από τις ερωτήσεις που θα υποβληθούν, παράθεση των πραγματικών γεγονότων.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα κατέθεσε ενώπιον της Επιτροπής ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος.

Στην επιτροπή κατέθεσαν μέχρι τώρα ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης και ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής. Επίσης οι πρώην Υπουργοί Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, Μιχάλης Σαρρής και Χαρίλαος Σταυράκης, όπως και οι πρώην Υπουργοί Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος και Ελένη Μαύρου.

Κατέθεσαν επίσης άλλοι τεχνοκράτες και αξιωματούχοι που εμπλέκονται ή έχουν γνώση των σχετικών ζητημάτων.

Το ThemaOnline βρίσκεται στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» και θα σας μεταφέρει ζωντανά την κατάθεση του Προέδρου στην Ερευνητική Επιτροπή.

Δείτε ζωντανά τη διαδικασία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE