Σφραγισμένα χείλη από τον ΠτΔ αποχωρώντας - «Δεν θα ξαναπώ τίποτε μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα»

Σφραγισμένα χείλη από τον ΠτΔ αποχωρώντας - «Δεν θα ξαναπώ τίποτε μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα»

Ενώπιον της ερευνητικής επιτροπής που εξετάζει το πρόγραμμα για τις κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις καταθέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 10 το πρωί, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία».

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε δηλώσει την περασμένη βδομάδα πως δίδει την ευκαιρία να του υποβληθούν ερωτήσεις από την ανεξάρτητη Ερευνητική Επιτροπή, έτσι ώστε να υπάρξει μια ολοκληρωμένη, μέσα από τις ερωτήσεις που θα υποβληθούν, παράθεση των πραγματικών γεγονότων.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα κατέθεσε ενώπιον της Επιτροπής ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος.

Στην επιτροπή κατέθεσαν μέχρι τώρα ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης και ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής. Επίσης οι πρώην Υπουργοί Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, Μιχάλης Σαρρής και Χαρίλαος Σταυράκης, όπως και οι πρώην Υπουργοί Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος και Ελένη Μαύρου.

Κατέθεσαν επίσης άλλοι τεχνοκράτες και αξιωματούχοι που εμπλέκονται ή έχουν γνώση των σχετικών ζητημάτων.

Το ThemaOnline βρίσκεται στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» και θα σας μεταφέρει ζωντανά την κατάθεση του Προέδρου στην Ερευνητική Επιτροπή.

Δείτε ζωντανά τη διαδικασία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE