KYΠΡΟΣ: Μπυραρία και υπεραγορά στο στόχαστρο της Αστυνομίας – Τσουχτερά εξώδικα για παραβίαση των μέτρων

KYΠΡΟΣ: Μπυραρία και υπεραγορά στο στόχαστρο της Αστυνομίας – Τσουχτερά εξώδικα για παραβίαση των μέτρων

Τσουχτερά εξώδικα μοίρασαν οι Αρχές σε δυο υποστατικά για παραβίαση των μέτρων, χθες Δευτέρα (01/02).

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤhemaOnline καταγγέλθηκε υπεραγορά στην Λεμεσό για μη τήρηση των διαταγμάτων με, τον ιδιοκτήτη να πληρώνει το ποσό των 750 ευρώ. Επίσης στο στόχαστρο έπεσε και μπυραρία στην Λάρνακα, η οποία εξυπηρετούσε παλέτες και τώρα θα πληρώσει το ποσό των 500 ευρώ.

Σε ότι αφορά τους πολίτες, σύμφωνα με στοιχεία που εξασφάλισε η ιστοσελίδας μας, 103 άτομα καταγγέλθηκαν γιατί κυκλοφορούσαν χωρίς αποστολή SMS και άλλοι 64 μη χρήση μάσκας.

Το βράδυ της Δευτέρας οι Αρχές μοίρασαν εξώδικα σε 8 πολίτες παγκύπρια για κυκλοφορία με τις 21:00 χωρίς να έχουν δικαιολογητικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE