Συνέχεια στο μικρό ΣΙΡΙΑΛ με Γερολέμου – Τι λέει η πλευρά του παίχτη

Συνέχεια στο μικρό ΣΙΡΙΑΛ με Γερολέμου – Τι λέει η πλευρά του παίχτη

Του είπαν να τερματιστεί το συμβόλαιο που έχει με την ΑΕΛ μέχρι τον Μάιο του 2022 και να χαρίσει παράλληλα δυο μηνιαίους μισθούς.

Αυτή είναι η θέση του Γιάννη Γερολέμου, με αφορμή το ρεπορτάζ που αναρτήσαμε νωρίτερα, για την πρόταση που του έγινε από την ΑΕΛ, για να πάει δανεικός σε άλλη κυπριακή ομάδα (Οθέλλο ή ΑΕΖ Ζακακίου).

Επιπρόσθετα, η πλευρά του 21χρονου χαφ, βγάζει προς τα έξω, ότι δεν του είπαν να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αλλά ουσιαστικά να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Όπως και το περασμένο καλοκαίρι, οι εξελίξεις των τελευταίων 24ωρων, φαίνεται να δημιουργούν εκ νέου κρίση στις σχέσεις του Γερολέμου με την ομάδα που κατέχει τα δικαιώματα του.

The post Συνέχεια στο μικρό ΣΙΡΙΑΛ με Γερολέμου – Τι λέει η πλευρά του παίχτη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 25χρονου - Πώς συνέβη το μοιραίο

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 25χρονου - Πώς συνέβη το μοιραίο

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία του 24χρονου που έχασε τη ζωή του, λίγες ημέρες μετά το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη. Πρόκειται για τον Ibrahim Al Aawad, ηλικίας 24 ετών, με καταγωγή από τη Συρία.

BEST OF TOTHEMAONLINE