Συνέχεια στο μικρό σίριαλ με Γερολέμου - Τι λέει η πλευρά του παίχτη

Συνέχεια στο μικρό σίριαλ με Γερολέμου - Τι λέει η πλευρά του παίχτη

Του είπαν να τερματιστεί το συμβόλαιο που έχει με την ΑΕΛ μέχρι τον Μάιο του 2022 και να χαρίσει παράλληλα δυο μηνιαίους μισθούς.

Αυτή είναι η θέση του Γιάννη Γερολέμου, με αφορμή το ρεπορτάζ που αναρτήσαμε νωρίτερα, για την πρόταση που του έγινε από την ΑΕΛ, για να πάει δανεικός σε άλλη κυπριακή ομάδα (Οθέλλο ή ΑΕΖ Ζακακίου).

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE