Γερμανίδα Υπ.Άμυνας: Να αποφύγουμε μια νέα επιδείνωση στην Ανατολική Μεσόγειο

Γερμανίδα Υπ.Άμυνας: Να αποφύγουμε μια νέα επιδείνωση στην Ανατολική Μεσόγειο

Λίγο μετά το τέλος της σημερινής της συνάντησης στο Βερολίνο με τον Τούρκο ομόλογο της, Χουλουσί Ακάρ, η Γερμανίδα Υπουργός Άμυνας, Άνεγκρετ Κραμπ Καρενμπάουερ, με δηλώσεις της χαιρέτισε την έναρξη διαλόγου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε "αυτό που έχει αποφασιστική σημασία είναι η επανάληψη του διαλόγου. Μια νέα επιδείνωση στην Ανατολική Μεσόγειο πρέπει να αποφευχθεί. Ελπίζω όλες οι πλευρές να χρησιμοποιήσουν την ευκαιρία του διαλόγου. Βλέπω την Γερμανία σε έναν ρόλο διαμεσολαβητή".

Η Γερμανίδα Υπουργός Άμυνας συμπλήρωσε πως "η Τουρκία ήταν και είναι σημαντικός εταίρος στο ΝΑΤΟ, στις σημερινές όμως συνομιλίες μας έθιξα και τα δύσκολα θέματα".

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE