Ατάκες… φωτιά με τρολάρισμα – «Να μεν ππέσει κανένας και να γίνουν 16 οι ομάδες»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ατάκες… φωτιά με τρολάρισμα – «Να μεν ππέσει κανένας και να γίνουν 16 οι ομάδες»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο συνεργάτης του Themasports.com , Μιχάλης Κάκκουφας, ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με την άποψη του για το τι πρέπει να αποφασιστεί για το θέμα διαβάθμισης στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας.

«Τελικά το πιο σωστό είναι να μεν υπάρχει διαβάθμιση!
Περισσότερα στην εκπομπή μας αύριο το απόγευμα… Άιτααααααα!!» αναφέρει η ανάρτηση Κάκκουφα.

Δείτε το βίντεο με το τι είναι για τον Κάκκουφα το πιο σωστό στα πιο κάτω λινκς:

https://fb.watch/3p5xN3cR89/

https://www.facebook.com/Kakkoufas

The post Ατάκες… φωτιά με τρολάρισμα – «Να μεν ππέσει κανένας και να γίνουν 16 οι ομάδες»! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE