Ατάκες… φωτιά με τρολάρισμα – «Να μεν ππέσει κανένας και να γίνουν 16 οι ομάδες»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ατάκες… φωτιά με τρολάρισμα – «Να μεν ππέσει κανένας και να γίνουν 16 οι ομάδες»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο συνεργάτης του Themasports.com , Μιχάλης Κάκκουφας, ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με την άποψη του για το τι πρέπει να αποφασιστεί για το θέμα διαβάθμισης στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας.

«Τελικά το πιο σωστό είναι να μεν υπάρχει διαβάθμιση!
Περισσότερα στην εκπομπή μας αύριο το απόγευμα… Άιτααααααα!!» αναφέρει η ανάρτηση Κάκκουφα.

Δείτε το βίντεο με το τι είναι για τον Κάκκουφα το πιο σωστό στα πιο κάτω λινκς:

https://fb.watch/3p5xN3cR89/

https://www.facebook.com/Kakkoufas

The post Ατάκες… φωτιά με τρολάρισμα – «Να μεν ππέσει κανένας και να γίνουν 16 οι ομάδες»! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE