Ατάκες… φωτιά με τρολάρισμα – «Να μεν ππέσει κανένας και να γίνουν 16 οι ομάδες»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ατάκες… φωτιά με τρολάρισμα – «Να μεν ππέσει κανένας και να γίνουν 16 οι ομάδες»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο συνεργάτης του Themasports.com , Μιχάλης Κάκκουφας, ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με την άποψη του για το τι πρέπει να αποφασιστεί για το θέμα διαβάθμισης στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας.

«Τελικά το πιο σωστό είναι να μεν υπάρχει διαβάθμιση!
Περισσότερα στην εκπομπή μας αύριο το απόγευμα… Άιτααααααα!!» αναφέρει η ανάρτηση Κάκκουφα.

Δείτε το βίντεο με το τι είναι για τον Κάκκουφα το πιο σωστό στα πιο κάτω λινκς:

https://fb.watch/3p5xN3cR89/

https://www.facebook.com/Kakkoufas

The post Ατάκες… φωτιά με τρολάρισμα – «Να μεν ππέσει κανένας και να γίνουν 16 οι ομάδες»! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE