ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρά 18χρονος μετά από τροχαίο ατύχημα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρά 18χρονος μετά από τροχαίο ατύχημα

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Τρίτης 2/2 στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν γύρω στις 19:30 στο δρόμο Τσέρι προς Μαρκί όταν 18χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να προσκρούσει βίαια σε πεζοδρόμιο.

Από το ατύχημα ο 18χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται.

Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως σοβαρή.

 

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE