ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εύκολα και απλά

Εύκολα και απλά

«ΝΕΑΠΟΛΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»: ΟΛΥΜΠΊΑΔΑ Ν. – ΑΕΚ  3-0 (25-11, 25-15, 25-14)

Χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στην τετράδα του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας αφού επικράτησε της ΑΕΚ Λάρνακας με 3-0 σετ.

Η ομάδα της Νεάπολης ήταν πολύ καλή και δεν επέτρεψε στην Λαρνακιώτικη ομάδα να διεκδικήσει κάποιο σετ. Τα πάντα θα κριθούν όμως στον επαναληπτικό της Λάρνακας στις 09 Φεβρουαρίου. Η Ολυμπιάδα χρειάζεται δυο σετ για πρόκριση.

Η ΑΕΚ θα ψάξει τη νίκη με 3-0 και 3 -1 σετ για να οδηγήσει την πρόκριση σε χρυσό σετ των 15 πόντων.

Η Ολυμπιάδα μπήκε φουριόζα στον αγώνα και αφού ξέφυγε στο σκορ προηγήθηκε άνετα με 2-0 σετ κερδίζοντας με 25-11 και 25-15.

Στο τρίτο σετ η Ολυμιάδα ήταν πολύ σοβαρή ξανά και προηγήθηκε 15-08. Η διαφορά αυξάνετο με τις «μελανόλευκες» να προηγηθούν με 11 πόντους 21-10. Το σκορ ανέβηκε στο 24-14 για να επιβληθεί 25-14 σε 56’.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (Γ. ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ: Λεωνίδου, Hudima, Mudritskaya, Μανίταρου, Πέτρου, Cudworth – Λίμπερο: Κούτα – Αλλαγές:Σιάγια, Ντόντσουκ.

AEK (Σ. ΤΣΑΓΓΑΡΙΔΟΥ / ΓΕΩΡΓΙΟΥ): Χαραλάμπους, Ιωάννου, Δημητρίου, Χατζηπέτρου, Ulumperasvili, Στυλιανού – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη – Αλλαγές: Λάρκου ,Ιακώβου, Αντωνίου.

Πηγή: ΚΟΠΕ

The post Εύκολα και απλά appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top