ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε τα «δώρα» και τη μισή πρόκριση η Γιουβέντους

Πήρε τα «δώρα» και τη μισή πρόκριση η Γιουβέντους

COPA ITALIA – ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ – 1ος ΑΓΩΝΑΣ

ΙΝΤΕΡ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 1-2

Γήπεδο: Giuseppe Meazza – Milano

Νίκη – μισή πρόκριση για τη Γιουβέντους που πέρασε με 1-2 από το «Giuseppe Meazza» εκμεταλλευόμενη τα ”δώρα” των «νερατζούρι» που αν και είχαν το προβάδισμα, το πέταξαν στα ”σκουπίδια” με χαρακτηριστική ευκολία παραχωρώντας ένα πέναλτι κι ένα γκολ από λάθος που δε γίνεται ούτε σε παιδικά πρωταθλήματα. Μέτριο παιχνίδι στο Μιλάνο, με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε να ανοίγει από νωρίς το σκορ, δείχνοντας πως μπαίνει πολύ δυνατά στη μάχη της πρόκρισης. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τους «νερατζούρι» να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο, δίνοντας την ευκαιρία στον Κριστιάνο να γυρίσει μόνος του το ματς και τελικά να βάλει τους «μπιανκονέρι» σε ρόλο οδηγού. Κάκιστο το δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ελάχιστα πράγματα, με τους φιλοξενούμενους του Αντρέα Πίρλο να κρατούν σχετικά εύκολα τη νίκη.

Η Ίντερ άνοιξε το σκορ με την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 9′ βγαίνοντας στην αντεπίθεση με τον Σάντσες να περιμένει το ανέβασμα του Μπαρέλα και να του περνά την μπάλα, αυτός γύρισε και ο Λαουτάρο με πλασέ στην κίνηση, νίκησε τον Μπουφόν που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, για το 1-0. Στο 25′ η Γιουβέντους κέρδισε πέναλτι για.τράβηγμα του Γιάνγκ στον Χουαρδάδο, με τον Κριστιάνο ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεση κάνοντας το 1-1. Στο 35′ οι «μπιανκονέρι» πέτυχαν την ολική ανατροπή με τον Κριστιάνο να εκμεταλλεύεται την τραγική ασυνεννοησία μεταξύ Χαντάνοβιτς και Μπαστόνι και αφού έκλεψε από τον τελευταίο, πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-2. Στο 42′ νέα καλή στιγμή για τη Γιουβέντους με σουτ του Μπεντακούρ που μπλόκαρε ο Χαντάνοβιτς.

Η Γιουβέντους είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 55′ με σουτ του Μπερναντέσκι που κόντραρε και ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε. Δύο λεπτά αργότερα η Ίντερ έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Βιδάλ να εκμεταλλεύεται το λάθος του Μπεντακούρ και να περνά για τον Σάντσες που σούταρε αλλά ο Ντεμιράλ έκοψε τελευταία στιγμή. Στο 69′ οι «νερατζούρι» έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Σάντσες να κάνει ωραία ενέργεια και να περνά για τον Νταρμιάν που απέφυγε εξαιρετικά τον Μπερναντέσκι και πλάσαρε αλλά ο Μπουφόν απέκρουσε, ενώ τρία λεπτά αργότερα σουτ του Λαουτάρο που πέρασε λίγο έξω.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι (86′ Πιναμόντι), Νταρμιάν, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (86′ Σένσι), Βιδάλ (72′ Έρικσεν), Γιάνγκ (66′ Πέρισιτς), Αλέξις Σάντσες, Λαουτάρο

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Χουαρδάδο, Ντε Λιχτ, Ντεμιράλ, Άλεξ Σάντρο, Μπερναντέσκι (69′ Ντανίλο), Μπεντακούρ (77′ Αρτούρ), Ραμπιό, ΜακΚένι (89′ Κιελίνι), Κουλουσέφσκι (89′ Κιέζα), Κριστιάνο (77′ Μοράτα)

Πηγή: www.aek365.gr

The post Πήρε τα «δώρα» και τη μισή πρόκριση η Γιουβέντους appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top