ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παρά το ΣΟΥΣΟΥΡΟ… ξανά Βασίλης Δημητρίου στο VAR για ΝΤΕΡΜΠΙ

Παρά το ΣΟΥΣΟΥΡΟ… ξανά Βασίλης Δημητρίου στο VAR για ΝΤΕΡΜΠΙ

Στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, αυτό μεταξύ του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ, ρεφ του αγώνα ήταν ο Γιώργος Νικολάου, ενώ στο VAR ήταν ο Βασίλης Δημητρίου.

Τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο δε κυρίως μετά το ντέρμπι, υπήρχε έντονη αντίδραση, κυρίως από τους κυανόλευκους της Λεμεσού, για τον διαιτητή, Γιώργο Νικολάου, αλλά δη και για τον Βασίλη Δημητρίου που ήταν στο VAR, κυρίως για την υπόδειξη πέναλτι του πρώτου και μετά την παρέμβαση του δεύτερου όπου ακυρώθηκε η απόφαση του ρεφ.

Διαβάστε: 

Απόλλων-ΑΠΟΕΛ: Το πέναλτι που έδωσε και μετά… ακύρωσε με VAR ο Νικολάου – Τι έγινε στο 17′ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάντως, τα παράπονα για τον Βασίλη Δηητρίου δεν είναι μονάχα αυτά της περασμένης αγωνιστικής.  Θυμίζουμε από τη μέρα παρουσίας του VAR στα Κυπριακά γήπεδα, είτε ως διαιτητής αγώνων είτε ως VAR-ίστας, δεν ήταν λίγες οι φορές που υπήρξαν αντιδράσεις, παράπονα για τον Βασίλη Δημητρίου από ομάδες.

Μετά από το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής, μέσα σε μερικά 24ωρα, ο Βασίλης Δημητρίου ορίστηκε εκ νέου στο VAR.  Αύριο (03-02-2021) θα είναι στο VAR στο εξ αναβολής ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής μεταξύ ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ.  Πάλι στο Τσίρειο ο Βασίλης Δημητρίου και σίγουρα θα έχει αρκετή δουλειά.  Παρά την αντίδραση από τον Απόλλωνα, μετά από μερικά 24ωρα ορίστηκε ο ψηλός διαιτητής σε ακόμη ένα ντέρμπι.  Θα έχει ενδιαφέρον το πως θα… συμπεριφερθεί γενικά στο VAR και στο εάν υπάρξουν αμφισβητούμενες φάσεις και το πως θα παρέμβει!

Διαβάστε: 

Ορίστηκαν οι διαιτητές και οι VARίστες στο ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ

ΣΚΗΝΙΚΟ με Καπιτανή μετά τη λήξη στο Τσίρειο – Τα άκουσε και αυτός για τους ρεφ…

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Απόλλων για ρεφ: «Απίστευτα πράγματα – Παγκόσμια πρωτοτυπία στην Κύπρο»

Σ.Ν.

 

The post Παρά το ΣΟΥΣΟΥΡΟ… ξανά Βασίλης Δημητρίου στο VAR για ΝΤΕΡΜΠΙ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top