Είναι επίσημο! Αυτοί είναι οι πρώτοι 6 παίκτες που μπαίνουν στη ‘Φάρμα’ Ανάμεσα τους πρώην παίκτρια του GNTM

Είναι επίσημο! Αυτοί είναι οι πρώτοι 6 παίκτες που μπαίνουν στη ‘Φάρμα’ Ανάμεσα τους πρώην παίκτρια του GNTM

DATA[

Στην τελική ευθεία έχουν μπει πλέον οι προετοιμασίες για τη «Φάρμα», η οποία έρχεται σύντομα στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Στο «Πρωινό» την Τετάρτη ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε μάλιστα τους πρώτους 6 παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι.

Στην πρώτη τριάδα έχουμε λοιπόν τους ηθοποιούς Στράτο Τζώρτζογλου, Θανάση Βισκαδουράκη και Μιχάλη Ιατρόπουλο. Στη δεύτερη τριάδα έχουμε τον Θανάση Πάτρα, την Ειρήνη Κολιδά και την πρώην παίκτρια του GNTM, Μαρία Μιχαλοπούλου.

Το στήσιμο της «Φάρμας» είναι στην τελική του ευθεία και το ριάλιτι αναμένεται να βγει στον ΑΝΤ1 τον Μάρτιο.

Θυμίζουμε πως ο νικητής κερδίζει 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Το πόρισμα της πολύμηνης αστυνομικής διερεύνησης για την υπόθεση «Σάντυ» και τις καταγγελίες που είχαν δημοσιοποιηθεί μέσω του δημοσιογράφου και συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη παρουσιάστηκε την Πέμπτη σε δημοσιογραφική διάσκεψη στη Λευκωσία, με τον Αρχηγό Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη να δηλώνει ότι δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία που να στοιχειοθετεί τα σοβαρά αδικήματα που είχαν καταγγελθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE