Ανανέωση της θητείας της UNFICYP από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

Ανανέωση της θητείας της UNFICYP από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

Το ψήφισμα S/RES/2561 (2021) για την ανανέωση της θητείας της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, UNFICYP, κυκλοφόρησε σήμερα, 3.2.2021, ως επίσημο έγγραφο του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Το ψήφισμα, το οποίο είχε υιοθετηθεί από το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών, στις 29.1.2021, μέσω διαδικτυακής συνάντησης, ανανεώνει για ακόμη έξι μήνες τη θητεία της UNFICYP, μέχρι την 31 Ιουλίου 2021.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Μπορεί να απομένει ακόμη σημαντικός χρόνος μέχρι τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, ωστόσο το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο έχει ήδη αρχίσει να κινείται στους ρυθμούς της επόμενης μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης. Τα κόμματα ανοίγουν σταδιακά τα χαρτιά τους, οι εσωτερικές διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα ονόματα μπαίνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE