Ανανέωση της θητείας της UNFICYP από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

Ανανέωση της θητείας της UNFICYP από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

Το ψήφισμα S/RES/2561 (2021) για την ανανέωση της θητείας της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, UNFICYP, κυκλοφόρησε σήμερα, 3.2.2021, ως επίσημο έγγραφο του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Το ψήφισμα, το οποίο είχε υιοθετηθεί από το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών, στις 29.1.2021, μέσω διαδικτυακής συνάντησης, ανανεώνει για ακόμη έξι μήνες τη θητεία της UNFICYP, μέχρι την 31 Ιουλίου 2021.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE