ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Επιδεινώθηκε η υγεία του 9χρονου με τον κορωνοϊό

ΕΛΛΑΔΑ: Επιδεινώθηκε η υγεία του 9χρονου με τον κορωνοϊό

Μάχη να μη διασωληνωθεί ο 9χρονος που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό δίνουν οι γιατροί της ΜΕΘ Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, καθώς χθες βράδυ η υγεία του παιδιού παρουσίασε επιδείνωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ ο καθηγητής Ανδρέας Ηλιάδης σε στενή συνεργασία με τον Δημήτρη Γεωργόπουλο, καθηγητή Εντατικολογίας, Υπεύθυνο Εντατικών covid στην Κρήτη, συνεχίζουν την προσπάθεια ώστε να μην χρειαστεί το παιδί να υποστηριχθεί μηχανικά.

Το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί εκ νέου σύσκεψη προκειμένου να αποφασιστεί το πώς θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση αν ο μικρός δεν παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης.

Η μητέρα του παιδιού, νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο του «Αγίου Ανδρέα», είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό και στη βρετανική μετάλλαξη.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top