LIFESTYLE

Κατερίνα Καραβάτου: «Η υγεία είναι προσωπικό δεδομένο, πέρασα μια δύσκολη και μοναχική περίοδο» – BINTEO

Κατερίνα Καραβάτου: «Η υγεία είναι προσωπικό δεδομένο, πέρασα μια δύσκολη και μοναχική περίοδο» – BINTEO

Η Κατερίνα Καραβάτου , μετά από πολυήμερη απουσία λόγω προβλήματος υγείας, επέστρεψε Στη φωλιά των Κου Κου, το πρωί της Πέμπτης. Ωστόσο, αυτή τη φορά έλειπε ο Κρατερός Κατσούλης

«Ναι, είμαι εδώ!», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και όταν έπεσαν οι τίτλοι για την αντίστροφη μέτρηση, είπε απευθυνόμενη στους τηλεθεατές:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ σήμερα. Δεν είναι ο Κρατερός Κατσούλης εδώ σήμερα…

έλω να ευχαριστήσω πολύ την οικογένειά μου και τους φίλους μου για όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που πέρασα και που δεν ήθελα να μιλάω καθόλου. Μια περίοδος που ήταν αρκετά μοναχική, αλλά έχει ξεπεραστεί. Είμαι καλά και είμαστε όλοι εδώ μαζί. Θέλω να ευχαριστήσω στον σταθμό που κατανόησε πάρα πολύ καλά αυτό που περνούσα… Θέλω να ευχαριστήσω τον Σάββα που εκείνη τη Δευτέρα που κατέρρευσα ήρθε εδώ και προσπαθούσε με διάφορα αποτυχημένα αστεία να με κάνει να γελάσω… Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους στο νοσοκομείο, τους νοσηλευτές, τους γιατρούς….

Έχει περάσει όλο αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω και τους συναδέλφους μου που πολύ διακριτικά δεν με έφεραν σε δύσκολη θέση και σεβάστηκαν ότι η υγεία είναι ένα προσωπικό δεδομένο και δεν μου θύμωσαν που δεν απαντούσα στα τηλέφωνα. Τώρα είμαστε όλοι εδώ μαζί και είμαστε καλά. Είμαι πολύ χαρούμενη, αλλιώτικη, το έχω σαν πρεμιέρα αυτό το πράγμα».

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για την απουσία του Κρατερού.

«Ο Κρατερός Κατσούλης δεν είναι εδώ. Τον ξεθεώσατε και του είπα να πάρει ένα ρεπό. Θα είναι και ο Κρατερός Κατσούλης, όλα καλά θα είναι…», είπε.

]]> Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μ. Πελεκάνος στο Podcast του «Τ» – «Δεν έχουν δικαίωμα να με αποκαλούν φασίστα»- Η συνομιλία με Αναστασιάδη, τα «καρφιά» σε Πετρίδη & ΔΗΣΥ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας - Καμία αντίδραση στην απόφαση

Συγκινεί ο Στέλιος: Κούρεψε τα μαλλιά του για συμπαράσταση στην καθηγήτρια του με καρκίνο - «Το έκανα για να μην νιώθει μόνη» Βίντεο

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες εκτός της εμπορίας ανθρώπου

Ρεκόρ κλήσεων στο 1450 από το Μάιο του 2023 - Πόσο διαρκούσε η κάθε μια και τι αφορούσαν οι περισσότερες

Ανακοινώθηκαν κενές θέσεις στη Δημόσια Υπηρεσία - Δείτε τι αφορούν και πού να υποβάλετε αίτηση



Μονή Αββακούμ: «Άκυρη» η διαδικασία ενώπιον των εκκλησιαστικών δικαστηρίων λένε οι δικηγόροι των μοναχών

Μονή Αββακούμ: «Άκυρη» η διαδικασία ενώπιον των εκκλησιαστικών δικαστηρίων λένε οι δικηγόροι των μοναχών

Επιστρέφουν οι δικηγόροι των δύο επίμαχων μοναχών που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Μονής Οσίου Αββακούμ, σημειώνοντας σε υπόμνημά τους προς την Ανακριτική Επιτροπή της Ιεράς Συνόδου πως η όλη διαδικασία είναι διάτρητη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top