Υπό κράτηση ο 35χρονος για την υπόθεση των 35 κιλών ναρκωτικών στη Λεμεσό

Υπό κράτηση ο 35χρονος για την υπόθεση των 35 κιλών ναρκωτικών στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 35χρονου που συνελήφθη χθες για την υπόθεση των 35 κιλών κάνναβης και περίπου 400 κιλών βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, που εντοπίστηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο στη Λεμεσό.

Ο 35χρονος συνελήφθη μετά από αξιολόγηση σχετικής μαρτυρίας, που τον φέρει να εμπλέκεται στην υπόθεση των ναρκωτικών, ενώ υπενθυμίζεται πως ήδη παραπέμφθηκαν στο Κακουργιοδικείο τρία πρόσωπα, ένας 35χρονος, ένας 39χρονος και ένας 44χρονος.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε το πρωί διάταγμα κράτησης του για περίοδο πέντε ημερών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.