Υπό κράτηση ο 35χρονος για την υπόθεση των 35 κιλών ναρκωτικών στη Λεμεσό

Υπό κράτηση ο 35χρονος για την υπόθεση των 35 κιλών ναρκωτικών στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 35χρονου που συνελήφθη χθες για την υπόθεση των 35 κιλών κάνναβης και περίπου 400 κιλών βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, που εντοπίστηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο στη Λεμεσό.

Ο 35χρονος συνελήφθη μετά από αξιολόγηση σχετικής μαρτυρίας, που τον φέρει να εμπλέκεται στην υπόθεση των ναρκωτικών, ενώ υπενθυμίζεται πως ήδη παραπέμφθηκαν στο Κακουργιοδικείο τρία πρόσωπα, ένας 35χρονος, ένας 39χρονος και ένας 44χρονος.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε το πρωί διάταγμα κράτησης του για περίοδο πέντε ημερών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE