Υπό κράτηση ο 35χρονος για την υπόθεση των 35 κιλών ναρκωτικών στη Λεμεσό

Υπό κράτηση ο 35χρονος για την υπόθεση των 35 κιλών ναρκωτικών στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 35χρονου που συνελήφθη χθες για την υπόθεση των 35 κιλών κάνναβης και περίπου 400 κιλών βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, που εντοπίστηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο στη Λεμεσό.

Ο 35χρονος συνελήφθη μετά από αξιολόγηση σχετικής μαρτυρίας, που τον φέρει να εμπλέκεται στην υπόθεση των ναρκωτικών, ενώ υπενθυμίζεται πως ήδη παραπέμφθηκαν στο Κακουργιοδικείο τρία πρόσωπα, ένας 35χρονος, ένας 39χρονος και ένας 44χρονος.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε το πρωί διάταγμα κράτησης του για περίοδο πέντε ημερών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE