ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ξανά ψηλός ο αριθμός των κρουσμάτων - Ανακοινώθηκαν 25 νεκροί

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ξανά ψηλός ο αριθμός των κρουσμάτων - Ανακοινώθηκαν 25 νεκροί

Σήμερα ανακοινώθηκαν 1070 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19) στην Ελλάδα, εκ των οποίων 1 εντοπίστηκε κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 160935, εκ των οποίων 51.9% άνδρες.

Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 6002 (3.7%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 50974 (62.9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

249 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 έτη. 179 (71.9%) εκ των διασωληνωμένων είναι άνδρες. To 85.5%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.1149 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας.

Τέλος, έχουμε 25 νέους θανάτους από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 5903 θανάτους συνολικά στη χώρα, εκ των οποίων 3473 (58.8%) άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων ήταν τα 79 έτη και το 95.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE