ΚΥΠΡΟΣ: Έβγαλε μαχαίρι και απειλούσε τη σύζυγό του για να του δώσει χρήματα

ΚΥΠΡΟΣ: Έβγαλε μαχαίρι και απειλούσε τη σύζυγό του για να του δώσει χρήματα

Στη σύλληψη ενός 87χρονου από τη Λεμεσό, προχώρησε η Αστυνομία, μετά από σχετική καταγγελία από τη σύζυγό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος άντρας φέρεται να εισήλθε στην οικία της συζύγου του και προτάσσοντας μαχαίρι να της ζήτησε χρήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος μένει μόνιμα σε γηροκομείο.

Η σύζυγος του 87χρονου ενημέρωσε άμεσα τις Αρχές, οι οποίες πέρασαν χειροπέδες στον εν λόγω άντρα.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE