ΛΑΡΝΑΚΑ: Έβγαλαν «λαβράκι» οι Αστυνομικοί - Δεν έστειλαν μήνυμα για να πιάσουν «δουλειά» - Στο αυτοκίνητο κουκούλα και γάντια

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έβγαλαν «λαβράκι» οι Αστυνομικοί - Δεν έστειλαν μήνυμα για να πιάσουν «δουλειά» - Στο αυτοκίνητο κουκούλα και γάντια

Στη Λάρνακα δύο άτομα ηλικίας 40 και 25 ετών συνελήφθησαν χθες βράδυ αφού στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 22.30 χθες βράδυ, μέλη της Τροχαίας Λάρνακας ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 40χρονος με συνοδηγό νεαρό ηλικίας 25 ετών.
 
Ύστερα από έλεγχο τα μέλη Αστυνομίας διαπίστωσαν πως ο 40χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς άδεια κυκλοφορίας και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας.
 
Στο όχημα εντόπισαν κόπτη σίδερων, κατσαβίδια και μια τσάντα ώμου όπου μέσα υπήρχαν μία κουκούλα και δυο ζευγάρια γάντια.
 
Τα δυο άτομα συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ μετά από έρευνα διαπιστώθηκε πως εναντίον του 40χρονου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης από το ΤΑΕ Αμμοχώστου για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.
 
Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών και από εξωτερικό για τις αποκαλύψεις Δρουσιώτη

Λετυμπιώτης: Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών και από εξωτερικό για τις αποκαλύψεις Δρουσιώτη

Σε μια εφ’ όλης της ύλης παρέμβαση στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» του Sigma, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης ξεκαθάρισε τις προθέσεις της κυβέρνησης γύρω από τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας, με κυριότερα τις καταγγελίες για διαφθορά και την κρίση στην κτηνοτροφία.

BEST OF TOTHEMAONLINE