ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκτεταμένες ζημιές στο όχημα αξίας 50.000 ευρώ του Λύσανδρου Λυσάνδρου – Πρόεδρος του ΑΡΗ και υποψήφιος της ΕΔΕΚ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκτεταμένες ζημιές στο όχημα αξίας 50.000 ευρώ του Λύσανδρου Λυσάνδρου – Πρόεδρος του ΑΡΗ και υποψήφιος της ΕΔΕΚ

Εκτεταμένες ζημιές σε πολυτελές όχημα γνωστού δικηγόρου και ποδοσφαιρικού παράγοντας ομάδας της Λεμεσού μετά από εμπρησμό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η φωτιά ξέσπασε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης λίγο μετά τις 05:00 το πρωί στο όχημα του προέδρου του ΑΡΗ Λύσανδρου Λυσάνδρου.

Το όχημα μάρκας Μαζεράτι του γνωστού νομικού ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του στην περιοχή και έχει υποστεί ζημιές αρκετών χιλιάδων ενώ όπως πληροφορούμαστε είναι ασφαλισμένο.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται στο αρχικό στάδιο, ενώ να σημειώσουμε ότι είναι η δεύτερη εγκληματική ενέργεια σε βάρος παράγοντα Β’ κατηγορίας τις τελευταίες μέρες, καθώς είχε προηγηθεί η τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο όχημα του Προέδρου της Αγ. Νάπας Κώστα Ηλία.

0 50χρονος δικηγόρος θα είναι υποψήφιος στις Βουλευτικές Εκλογές του 2021 με το κόμμα της ΕΔΕΚ στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πρώτη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ντιάν - Kαμία τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ ΠτΔ και Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Πρώτη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ντιάν - Kαμία τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ ΠτΔ και Ερχιουρμάν

O Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει έναν νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό, υποδεχόμενος σήμερα στο Προεδρικό, τον νέο Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE