Γκλέτσος: Ζητώ συγγνώμη, σε δύο περιπτώσεις ίσως ήμουν θύτης – ΒΙΝΤΕΟ

Γκλέτσος: Ζητώ συγγνώμη, σε δύο περιπτώσεις ίσως ήμουν θύτης – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα άσχημο περιστατικό λεκτικής βίας σε συνάδελφό του, αλλά και τις σκέψεις του γύρω από το αν έχει υπάρξει και ο ίδιος θύτης μοιράστηκε ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στην εκπομπή Tik Talk του Αντώνη Σρόιτερ, με αφορμή τις καταγγελίες για σεξουαλική βία που έχουν συγκλονίσει και τον καλλιτεχνικό χώρο.

«Εκείνη την ώρα σκεφτόμουν ότι είμαι ωραίος γκόμενος, τώρα σκέφτομαι ότι μπορεί να εκμεταλλεύτηκα εκείνο το παιδί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος απολογήθηκε για το ενδεχόμενο να έχει εκμεταλλευτεί με τέτοιο τρόπο την ισχύ του.

Δείτε το βίντεο στο lifenewscy (εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE