Ξέθαψαν νεκρό στη Θεσσαλονίκη μετά από μαρτυρία συγγενών ότι… κουνούσε τα μάτια του

Ξέθαψαν νεκρό στη Θεσσαλονίκη μετά από μαρτυρία συγγενών ότι… κουνούσε τα μάτια του

Μία παράξενη όσο και μακάβρια υπόθεση απασχόλησε το τελευταίο 24ωρο την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που κλήθηκε να δώσει παραγγελία εκταφής ηλικιωμένου, ύστερα από μαρτυρία συγγενών ότι ο νεκρός, κατά την ταφή του, κουνούσε τα μάτια του.

Η μαρτυρία μεταφέρθηκε στην κόρη του ηλικιωμένου που προσέφυγε στην Εισαγγελία ζητώντας να γίνει έρευνα.

Με εισαγγελική διάταξη έγινε η εκταφή από τα Kοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη κι ακολούθησε νεκροψία από ιατροδικαστή που δεν επιβεβαίωσε τις υπόνοιες των συγγενών ότι ο νεκρός θάφτηκε ζωντανός.

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου ο ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του από εγκεφαλική αιμορραγία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE