Απιστία: Πόσο πιθανό είναι να συμβεί μόνο μία φορά;

Απιστία: Πόσο πιθανό είναι να συμβεί μόνο μία φορά;

Μία φορά άπιστος, πάντα άπιστος; Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τον έχει απασχολήσει το ερώτημα αυτό, ιδίως αν έχει πέσει «θύμα» της απιστίας.

Ποια είναι όμως η απάντηση που δίνουν οι επιστήμονες;

Δυστυχώς η θέση τους δεν είναι καθόλου αισιόδοξη, αφού εκτιμούν ότι οι άνθρωποι που ρέπουν στο ψέμα και στην απάτη σταδιακά απενοχοποιούν τις πράξεις τους, επομένως είναι σφόδρα πιθανό να τις επαναλάβουν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο SOCIALISTA.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE