Απιστία: Πόσο πιθανό είναι να συμβεί μόνο μία φορά;

Απιστία: Πόσο πιθανό είναι να συμβεί μόνο μία φορά;

Μία φορά άπιστος, πάντα άπιστος; Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τον έχει απασχολήσει το ερώτημα αυτό, ιδίως αν έχει πέσει «θύμα» της απιστίας.

Ποια είναι όμως η απάντηση που δίνουν οι επιστήμονες;

Δυστυχώς η θέση τους δεν είναι καθόλου αισιόδοξη, αφού εκτιμούν ότι οι άνθρωποι που ρέπουν στο ψέμα και στην απάτη σταδιακά απενοχοποιούν τις πράξεις τους, επομένως είναι σφόδρα πιθανό να τις επαναλάβουν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο SOCIALISTA.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, εξελίσσεται η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής-η πρώτη πράξη μετά τις βουλευτικές εκλογές- καθώς κανένα από τα βασικά πολιτικά στρατόπεδα δεν φαίνεται να διαθέτει από μόνο του, την απαιτούμενη πλειοψηφία των 29 ψήφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE