ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεβαν από σπίτια μέχρι... αυλές οι δύο συλληφθέντες - Ανακόπηκαν για έλεγχο και είχαν μαζί τους όλα τα 'απαραίτητα'

ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεβαν από σπίτια μέχρι... αυλές οι δύο συλληφθέντες - Ανακόπηκαν για έλεγχο και είχαν μαζί τους όλα τα 'απαραίτητα'

Δυο άτομα ηλικίας 40 και 25 ετών συνελήφθησαν σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα δυο άτομα συνελήφθησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσαν στην Λάρνακα ανέκοψαν μέλη της Τροχαίας Λάρνακας για έλεγχο και σε έρευνα που έγινε ανευρέθηκαν στο όχημα διαρρηκτικά εργαλεία, όπως κόπτης σιδήρων, κατσαβίδια, μία κουκούλα και ζεύγη γαντιών.
 
Το ΤΑΕ Λάρνακας ανέλαβε τη διερεύνηση υπόθεσης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, διαπιστώθηκε στη συνέχεια ότι εναντίον του 40χρονου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο, σχετικά με υπόθεση διάρρηξης ξυλουργείου που διαπράχθηκε το βράδυ μεταξύ 21 και 22 περασμένου Ιανουαρίου, στην Αμμόχωστο και διερευνούσε το ΤΑΕ Αμμοχώστου. Από το ξυλουργείο κλάπηκε αριθμός ηλεκτρικών και άλλων εργαλείων.
 
Από έρευνες που ακολούθησαν προέκυψαν στοιχεία εναντίον τους σχετικά με ακόμη τέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν στις 3 Φεβρουαρίου, στην Αμμόχωστο.
 
Πρόκειται  για δύο υποθέσεις διαρρήξεων, μίας κατοικίας και μίας αποθήκης, από όπου κλάπηκαν εργαλεία και άλλα αντικείμενα, καθώς και για δύο υποθέσεις κλοπής, μίας μηχανής κοπής ξύλων και δοχείων με καύσιμα, από την αυλή δύο κατοικιών στην Αμμόχωστο.
 
Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα για τις πέντε συνολικά υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών και τέθηκαν υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top