LIFESTYLE

Τάσος Ξίαρχος: Συγκλονίζει λέγοντας πως “17χρονος με κακοποίησε όταν ήμουν 6 χρονών”

Τάσος Ξίαρχος: Συγκλονίζει λέγοντας πως “17χρονος με κακοποίησε όταν ήμουν 6 χρονών”

DATA[

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό ΟΚ! ος Tάσος Ξιαρχός αποκάλυψε πρώτη φορά την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν μόλις έξι χρονών παιδάκι!

Θυμάμαι παλαιότερα ότι είχε αναφερθεί στην ενδοοικογενειακή βία στο σπίτι σου. Συγκεκριμένα ασκούσε βία ο πατέρας σου προς την μητέρα σου
Υπάρχει ακόμη μια ιστορία βίας που έχω υποστεί εγώ ο ίδιος και θυμήθηκα στην πορεία της ζωής μου. Ήταν ένα μεγαλύτερο αγόρι από τη γειτονιά γύρω στα 17 και εγώ τότε ένα μικρό αγόρι 6 χρόνων. Ήταν τη λάθος στιγμή κοντά μου και αυτό θέλησε να το εκμεταλλευτεί. Δύο φορές κιόλας.

Τι ακριβώς συνέβη δυο φορές;
Δύο φορές προσπάθησε να διεισδύσει μέσα μου. Δεν θυμάμαι τι έγινε από εκεί και πέρα. Ήταν μια σοκαριστική στιγμή για μένα, που διαγράφτηκε από τη μνήμη μου. Έχω μόνο σπαστές εικόνες στο μυαλό μου. Θυμάμαι το περιστατικό όχι με κινούμενη ροή αλλά με φωτογραφίες. Και με θυμάμαι χαρακτηριστικά σε στάση για να γίνει η σεξουαλική πράξη που όλοι γνωρίζουμε.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top